Contactgegevens

Estacade B.V.
Librije 67,  7311 VL Apeldoorn
Tel. 06 - 22157565

Neem contact op »

Arbeidsrecht en gouden handdruk


Arbeidscontract

Als u in dienst treedt van een nieuwe werkgever, krijgt u vaak een “standaard” arbeidscontract voorgeschoteld ter ondertekening. Maar vraagt uw situatie niet om meer maatwerk? Staan er geen onduidelijke of voor u nadelige bepalingen in het contract. Laat u adviseren.

Ontslag

Vaak voelen werknemers aankomen dat er iets mis is voordat er werkelijk sprake is van ontslag. Het is zaak dan vroegtijdig bewust een opstelling te kiezen die uw positie juridisch en financieel zo sterk mogelijk maakt. Als het ontslag wordt aangevraagd, is het zaak uw opties nuchter op een rijtje te zetten en een afweging te maken die uw rechten het beste waarborgt.

Deskundige hulp op zowel juridisch als financieel gebied is daarbij voor de meeste werknemers onontbeerlijk. Ons adviesbureau combineert kennis en ervaring op juist deze gebieden. Wij kunnen u dus helpen met algemeen advies, met de onderhandelingen, correspondentie met UWV of Kantongerecht alsmede de financiële keuzes (cash, verzekerde of bancaire lijfrente, oprichting stamrecht BV?) en afwikkeling van de ontslagvergoeding (gouden handdruk).  

 

U bevindt zich hier: Home » Oude website » Particulier » Arbeidsrecht