Contactgegevens

Estacade B.V.
Librije 67,  7311 VL Apeldoorn
Tel. 06 - 22157565

Neem contact op »

Over Estacade

Estacade zal u verrassen met een frisse kijk op persoonlijke geldzaken. Als klant van Estacade kunt u erop vertrouwen dat wij als adviseur voor de volle 100% uw kant kiezen:

  • Wij zijn een deskundige, breedopgeleide “financiële huisarts”. Wij overzien het hele financiële en juridische speelveld, dus niet alleen een specifiek probleem (hoewel wij natuurlijk ook onze specialisaties hebben; zie onze diensten links op de homepage van deze site). Zodat u zich breed geadviseerd weet, nu en voor de toekomst. Wij beantwoorden ook vragen die u niet stelt. En bevelen u graag een collega aan voor een eventuele verdere specialistische “behandeling”.
     
  • Wij zijn niet gebonden aan commerciële partijen als verzekeraars en banken en verkopen dus niet hun producten in ruil voor provisies of andere beloningen. Wel scannen wij constant alle interessante aanbiedingen op de markt. Daardoor kunnen wij u ook helpen om ons inhoudelijke advies om te zetten in klinkende munt. Dat levert u het best mogelijke advies op tegen de laagste kosten.  

Meer informatie over de oprichter van Estacade, Mr F.B.M. van der Raaij »

U bevindt zich hier: Home » Oude website » Over Estacade