Contactgegevens

Estacade B.V.
Librije 67,  7311 VL Apeldoorn
Tel. 06 - 22157565

Neem contact op »

Estacade - wijzer in geldzaken

Welkom bij Estacade, het adviesbureau voor Apeldoorn e.o. op financieel en juridisch gebied. Wij staan als “financiële huisarts” particulieren en ondernemers/zzp-ers bij die deskundig en onafhankelijk advies en praktische ondersteuning zoeken.

Zelfstandig en onafhankelijk

Estacade werkt zelfstandig en strikt onafhankelijk, wij dienen alleen úw belangen. Daarom verkopen wij geen producten van verzekeringsmaatschappijen of banken en ontvangen dus geen provisies en bonussen en dergelijke. Dit bespaart u geld. Uiteraard helpen wij u zonodig wel bij uw productkeuze of verwijzen u door naar een aanbieder die precies bij u past.

Speciaal voor de financiële “doe-het-zelvers” hebben wij een interessant aanbod om hen als een financieel-juridische Tom-Tom de weg te wijzen op internet: u doet zelf uw geldzaken op internet, maar met onze ondersteuning.

Startende ondernemers en zzp-ers

Startende ondernemers en zzp-ers helpen wij bij de opstart en doorgroei van hun onderneming. Wij bieden ondersteuning op commercieel, financieel en juridisch gebied. Dit kan gaan om het businessplan en alles wat daaruit volgt (marketingplannen, begrotingen), maar ook fiscale keuzes, afdekking van bedrijfs- en persoonlijke risico’s (aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid, pensioen) en opstelling van algemene voorwaarden. 

Dit alles tegen schappelijke uurtarieven en een abonnementensysteem met aantrekkelijke kortingen.